Minevajo dnevi, minevajo tedni,… pogrešamo vas

Natisni

Spoštovani abonenti,

minevajo dnevi, minevajo tedni,… pogrešamo vas. Narodni dom ostaja zaprt, omejitev gibanja in druženja zaradi zajezitve širjenja virusa covid - 19 je še vedno v veljavi. Žal letošnjega abonmaja nismo mogli izpeljati do konca. Predstavi Rajzefiber in Odhodi vlakov ne bomo mogli izpeljati v tej sezoni. Ker je bila sezona prekinjena niste mogli videti vseh predstav, ki so bile napovedane in vam obljubljene z nakupom abonmaja. Ker tudi gledališča nimajo podatka kako bo s predstavami v prihodnosti vam žal ne moremo podati konkretne rešitve oziroma termina teh dveh predstav. Ko najdemo rešitev za te dve predstavi vas obvestimo. Je pa na vaši abonentski kartici za to sezono zabeležen naš dolg.

Mi smo že začeli z nujnimi vzdrževalnimi deli ter poostrenim čiščenjem prostorov tako, da bomo v popolni pripravljenosti, ko dobimo zeleno luč. Med pavzo smo si vzeli tudi čas za ureditev arhiva, aktivni smo na naših socialnih omrežjih. Priporočamo, da nas spremljate na naši spletni strani www.narodnidommezica.si ali facebook in instagram profilu Narodni dom Mežica.

Komaj čakamo, da nadaljujemo s predstavami, koncerti, druženji,… na naših sedežih kulture.  Se vidimo. Še naprej vam želimo zdravja in pozitivne energije. Veselimo se ponovnega srečanja.

Dobrodošli na sedežih kulture!

Lep pozdrav!