Aktualno


Pod jelko Narodnega doma Mežica je božiček našel darilo za naše najmlajše…

Letos zaradi situacije z covid-19 nismo uspeli izpeljati otroškega abonmaja zato smo se kljub drugačnim časom odločili, da bomo ostali zvesti našim otrokom. V prazničnem času jim bomo vseeno pričarali nasmešek na obrazu. V varnem zavetju domov si bodo lahko otroci skupaj s svojimi starši ogledali spletno predstavo.

OTROKOM PODARJAMO online predstavo O BOŽIČU, BOŽIČKU IN BOŽIČNIH SKRIVNOSTIH z Vilo Ekseno v izvedbi izobraževalnega centra Eksena iz Šentjurja.
Vila Eksena bo v svojem ONLINE srečanju spregovorila o času, ki ga imajo otroci v celem letu najraje. Razkrila bo skrivnosti, ki jih še mnogi otroci niso nikoli slišali, saj jih pozna samo ona in tisti, ki živijo z Božičkom! Na čisto poseben način bo skupaj z otroci prebudila čas božičnega vzdušja.
Vila Eksena Online - predstava poteka »v živo« preko videokonference na daljavo in traja 40 minut. Predstava omogoča interaktivno sodelovanje z otroci.

Predstava bo v SREDO, 23. 12. 2020, ob 17. uri. Spletna povezava do predstave bo objavljena v sredo po 12. uri na naši spletni strani www.narodnidommezica.si ter na naših družbenih omrežjih.

Se vidimo na "online" sedežih kulture!

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM