Aktualno


Nasmejte se z domačega kavča - izkoristite popust za ogled komedije v živo!

Draga zvesta gledalka, dragi zvesti gledalec!

Kmalu bo minilo leto dni odkar so vrata kulturnih dvoran zaprta.  Ker žal še nič ne kaže, da se bodo v kratkem odprla, vas v sodelovanju s SiTi Teatrom iz Ljubljane vabimo k spremljanju predstav "v živo" preko spleta. Zavedamo se, da še tako velik ekran ne omogoča izkušnje, ki bi se lahko primerjala z obiskom gledališča, pa vendar upamo, da vam bodo komedije, ki so kar se da prilagojene edinemu mediju, ki je gledališkim izvajalcem trenutno na voljo, vsaj malo polepšale turobne večere. Nam jih bodo zagotovo. 
 

Vsi naši abonenti in zvesti gledalci lahko za spodnje termine izkoristite 10% partnerski popust pri nakupu vstopnice! 

OPTIMISTI  

digitalna komedija na www.optimisti.si
31.1. ob 20h in 14.2. ob 21h 

Nova izkušnja zabave z Ladom, Rifletom in Gojkom!

 

Lado, Rifle in Gojko se srečajo na spletu. Zadajo si lahko nalogo: rešiti vse svoje in svetovne probleme – če se da, kar po spletu. Težava je seveda v tem, da imajo preveč dobrih idej in premalo samokritike, zato bodo potrebovali tudi vašo pomoč.
To ni videokonferenca. To ni Skype klic. To ni normalno. To je prva digitalna komedija pri nas, narejena prav za izvedbo preko spleta, ki si jo je ogledalo že skoraj 10.000 gospodinjstev!
 

promocijska koda za 10% popust*: kdopt2021

*Velja za enkratni nakup vstopnice za ogled predstave Optimisti, 31.1. in 14.2., samo v spletni prodajalni www.optimisti.si.
 

PROFESOR KUZMAN MLAJŠI NA DALJAVO

monokomedija preko spletne aplikacije Zoom
7.2. ob 20h

 

Preživite predvečer kulturnega praznika z najzabavnejšim profesorjem na daljavo!

Slovenski pedagogi se že več mesecev ubadajo z vprašanjem, kako predavati preko spleta. Med njimi je tudi naš Profesor Kuzman mlajši, ki si je zadal še dodatni izziv - pri podajanju 'snovi' nas bo skušal tudi razvedriti. Ne, uradnega testa še ni opravil, a bodite brez skrbi, edina nalezljiva bolezen, ki jo lahko prinese v vaš dom, je smeh. Pridružite se mu v osveženi učni uri, ki bo ponudila kratek vpogled v trenutni šolski vsakdan, predvsem pa veliko nostalgije in spominov, kako lepo je v resnici bilo takrat, ko so bila šolska vrata še na široko odprta. 
 

promocijska koda za 10% popust*: kdpkm2021

*Velja za enkratni nakup vstopnice za ogled predstave Profesor Kuzman mlajši na daljavo, 7.2., samo v spletni prodajalni www.sititeater.si.
 

JAMSKI ČLOVEK PRI VAS DOMA
monokomedija preko spletne aplikacije Zoom  

14.2. ob 21h
 

Jamski človek rešuje valentinovo!

 

Največkrat odigrana predstava za odrasle v Sloveniji, komedija o medosebnih odnosih, z več kot 750 izvedbami Uroša Fürsta, doživlja nov zagon v svežem formatu - aktualna, kot še nikoli!
Tako je! Tudi Jamski človek se je digitaliziral, osvojil zoom in izraze, kot je 'live stream', v obdobju, ko s svojimi najdražjimi preživljate ves prosti, službeni in kar je še vmesnih verzij časa, pa je Uroš Fürst spet zelo iskan tudi kot ljubezenski guru. Priklopita se, še preden se skregata!
 

promocijska koda za 10% popust*: kdjč2021

*Velja za enkratni nakup vstopnice za ogled predstave Jamski človek pri vas doma, 14.2., samo v spletni prodajalni www.sititeater.si.

 

Nasmejte se z najboljšimi in se okužite z optimizmom!

Narodni dom Mežica in SiTi Teater BTC

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM