Aktualno


Pižama pripoveduje

Z največjim veseljem vas obveščamo, da se bodo po več kot 14 mesecih zaprtja končno odprla vrata Narodnega doma Mežica.

 

Prvi bo na oder stopil Boštjan Gorenc - Pižama z izborom pravljic in pesmic iz svoje ustvarjalne malhe. Skupaj z najmlajšimi obiskovalci gledališča bo pobrskal po očkovi bradi, v družbi Pozabljive kapice nesel babici košaro dobrot ter si ob pomoči otrok kar na licu mesta izmislil zabavno zgodbo. Mogoče svoja kljunčka pristavita tudi najbolj slavna pernata pustolovca Kika in Riki.

 

Pravljični pripovedovalski nastop Boštjana Gorenca – Pižame PIŽAMA PRIPOVEDUJE bo pred Narodnim domom v ponedeljek, 21. 6. 2021, ob 18. uri. V primeru slabega vremena bo nastop v dvorani.

Pižama je med karanteno pripovedoval pravljice iz svoje pisarne kar prek facebooka. Zdaj se vrača med otroke in otrokinje, da jih v živo razveseli in nasmeje z avtorskimi zgodbami in pesmimi.

Boštjan Gorenc – Pižama je pisatelj, prevajalec in komik. Piše pravljice za Lahkonočnice in revijo Ciciban. Njegovi slikanici z ilustracijami Igorja Šinkovca Kaj se skriva očku v bradi in Si že kdaj pokusil Luno? sta bili nominirani za številne nagrade (Večernica, nagrada Kristine Brenkove, Levstikova nagrada) ter nosita znak zlata hruška.

 

Dogodek je brezplačen

 

Dobrodošli na sedežih kulture!

 

 

*Predstave v dvorani Narodnega doma Mežica so izvedene z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ, z zagotavljanjem varnega obiska za vse gledalce. Udeležba na predstavi je po vladnem odloku mogoča le ob izpolnitvi enega od pogojev PCT: dokazilo o negativnem testu (ki ne sme biti starejši od 48 ur), dokazilo o cepljenju proti Covid-19 ali dokazilo o prebolelosti Covid-19. Dokazil ne potrebujejo mlajši od 18 let, ki se dogodkov udeležijo z ožjimi družinskimi člani ali skrbniki. Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam.*

 

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM