Aktualno


Koncert DIMME & PEDENJPEDI ob izidu venčka viž in važ "PENTLJE KRAVATASTE"

15. 7., ob 20:00, na platoju pri vhodu v Podzemlje Pece

Življenje je (bajé) pot in ne destinacija, a vseeno si najbolj zapomnimo tiste pire na vmesnih avtobusnih postajah. V kratkem si bo Dejan Dimec v knjigo njegovega (po)potovanja stisnil še en pomemben štempl.

15. 7. leta gospodovega 2021 bo izšel Dejanov drugi avtorski projekt z naslovom »Pentlje kravataste«. Gre za venček desetih viž in važ, ki so nastale v zadnjih dveh letih po izdaji nekultnega »Drek, slina, puške in ples«.

Pentljastokravatast del potovanja skozi življenje mu je posebej zanimiv zato, ker gre za muziko, ki je do presenetljivega vnebohoda »Valčka za té« niti sanjal ni. Z Luka Krof sta ustvarila nekaj, kar mu je zapeljivo drugačno, nekaj, v kar se je tekom nastajanja zaljubil, in recimo, da je uradna izdaja neke vrste zaobljuba o večni (ne)zvestobi.

Evo, zdaj je tu in tu je tudi njegov čudovit band Pedenjpedi, s katerimi vam bodo v prihajajočih koncertih njihovo muziko (in nekaj drugih cukrov) predstavili tudi v živo.

Prvi samostojni koncert se bo zgodil v četrtek, 15. 7., ob 20:00 na izjemni lokaciji platoja pred vhodom v podzemlje Pece. Kot naše podzemlje že stoletja vpliva na naša življenja in ustvarjanje, bo neskončni rov tudi tokrat dodal posebno globino in osvežitev ob vročih soundih strun in grl!

Uradni organizator koncerta je Narodni dom Mežica.

Cena vstopnice je 10€

Prodajna mesta:

  • Cvetličarna LUČKIN GAJ, Malgajeva ulica 1, Mežica
  • D. tajl Concept Store, Glavni trg 25, Slovenj Gradec


Vabljeni, da se nam pridružite na njihovi poti odpiranja kamnitih src in s tem podprete njihovo ustvarjanje!
 

Dobrodošli na sedežih kulture!

 

Dimme & Pedenjpedi 

Narodni dom Mežica

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM