Aktualno


RUDI BUČAR TRIO

Zaradi velikega zanimanja za koncert Rudija Bučarja smo se odločili, da upoštevamo vaše želje in Rudija kar čimprej pripeljemo na oder Narodnega doma Mežica.

Zato Vas vse vljudno vabimo na koncert Rudi Bučar tria, ki bo v petek, 4. februarja 2022 ob 19.30 v Narodnem domu Mežica.

 

Rudi Bučar, istrski trubadur in večkratni zmagovalec festivalov,  je diplomirani glasbenik, kitarist samouk, pevec in avtor, ki ga najprej in najbolj poznamo po istrskih ljudskih napevih, ki jih preoblači v svojstveno glasbeno preobleko. Vsestranski glasbenik je leta 2012 uspešno končal študij jazz petja in aranžiranja na Akademiji za glasbo v Trstu. Je izjemen folk glasbenik z brezhibno glasbeno interpretacijo in mojster istrske poetike. V slovenski Istri ga imajo že za svojega trubadurja; lahko rečemo, da je postal sodobna primorska legenda. Istrski trubadur, ki s svojim glasbenim ustvarjanjem že poldrugo desetletje ohranja in plemeniti istrsko kulturno dediščino se bo, z Rudi Bučar triom, koroški publiki predstavil na odru Velike dvorane Narodnega doma Mežica.

Rudi Bučar trio sestavljajo Rudi Bučar (glas, kitara), Goran Krmac (tuba, topotalnik, tamburin) in Anže Vrabec (klavir, hammond).

Petek, 04.02.2022, ob 19.30

Cena vstopnice je 20€

 

REZERVACIJE VSTOPNIC

 

Dobrodošli na sedežih kulture!

 

*Dogodki v dvorani Narodnega doma Mežica so izvedene z upoštevanjem navodil in priporočil s strani NIJZ za preprečevanje bolezni Covid-19. Varnost in zdravje sta na prvem mestu! Obisk dogodkov je dovoljen z izpolnjevanjem PCT pogojev ter ostalimi aktualnimi priporočili NIJZja. Za izpolnjevanje zahtevanih pogojev PCT je odgovoren obiskovalec sam.*

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM