Arhiv


BRILJANTINA

Oktober 14, 2018 18:00
Kategorije: Za izven

Ljubitelji muzikalov smo končno dočakali premiero Briljantine. Prvič na Koroškem bo Briljantina uprizorjena na našem odru v nedeljo, 14. 10. 2018, ob 18. uri. Muzikal Briljantina je nastal v sodelovanju podjetja Prospot d.o.o. in Festivala Ljubljana.

Briljantina govori o odraščanju in dozorevanju mladih konec petdesetih let. Njihovo zgodbo nam v muzikalu predstavijo odlični mladi igralci, pevci in plesalci. Briljantina (Grease) se dogaja v začetku šolskega leta konec petdesetih let. Govori o mladih ljudeh različnih socialnih statusov, ki jim je skupna želja po prijateljstvu in ljubezni. Vse to pa so večne teme mladih in razlog za uspeh predstave tudi 47 let po premieri. Osrednja lika muzikala sta neotesan in predrzen fant Danny ter pridno, lepo vzgojeno dekle Sandy.

Producent slovenske različice muzikala Jurij Franko je sestavil kreativno ekipo na čelu z režiserjem Jugom Radivojevićem ter talentiranimi mladimi igralci, plesalci in pevci. Za odličen prevod pesmi je poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj, dialoge pa je na duhovit način poslovenil Boštjan Gorenc – Pižama.

Predstava traja 2 uri in 45 minut in ima en odmor ter je prilagojena velikosti odra v Narodnem domu.

Več o muzikalu na https://www.briljantina-muzikal.si

 

Predprodaja vstopnic 35€
Prodajna mesta: Komunala Mežica, Trg svobode 1, 2392 Mežica

 

Razprodano

Sponzorji

Javni kulturni zavod ND Mežica
Trg 4. aprila 4, 2392 Mežica

E-pošta: info@narodnidommezica.si

GSM: +386 (0) 40 298 798
Direktor: (+386) 31 364 544

© 2018 | Izdelava: Spletna agencija Si-TEAM