Dobrodošli na sedežih kulture.

Prihajajoči dogodki

februar 2023

JOSIPA LISAC

Na voljo samo še nekaj vstopnic. Informacije in rezervacije na info@narodnidommezica.si

Z velikim navdušenjem napovedujemo koncert ene največjih hrvaških glasbenic v Narodnem domu Mežica.

Unikat hrvaške glasbene scene. Pevka s kariero dolgo več kot 50 let, vokalno superiorna, specifičnih interpretacij in nekonvencionalnega sloga. Poznana širom sveta po svoji karakteristični pevski in tudi modni identiteti s podpisom.

Večkrat je prejela nagrado Vokal godine, diskografsko nagrado Porin in številne druge. Na bogati umetniški poti je pela v Zboru hrvaške radiotelevizije, v rock operi in bila zvezda rock glasbe, nastopala s svetovno znanimi velikani jazza, sodelovala v dveh ameriških filmih in v gledaliških predstavah v Sloveniji in na Hrvaškem. 

V Mežico prihaja zgolj teden dni pred velikim koncertom v razprodani dvorani Vatroslava Lisinskega v Zagrebu, ob 50. obletnici njenega prvega solo albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, ki velja za enega glasbenih vrhuncev nekdanje Jugoslavije. Njena turneja ob tej veliki obletnici bo manjša in bolj ekskluzivna, ker bo obiskala le nekaj posebej izbranih krajev na Hrvaškem in v sosednjih državah.

Na vas pa je, da takšne edinstvene priložnosti ne zamudite in si že danes zagotovite svoje vstopnice za enega največjih koncertov kadarkoli na Koroškem!

Cena vstopnice: 30€

Rezervirane vstopnice lahko plačate preko spleta ali osebno na sedežu Komunale Mežice (Trg Svobode 1, 2392 Mežica) 7 dni od narejene rezervacije.

Torek, 14.2.2023, ob 19.30 uri.

Dobrodošli na sedežih kulture!

date_range
14. februarja, 2023 - 19:30

KOFF - Koroški outdoor film festival 2023

Leto je naokoli in z velikim navdušenjem napovedujemo KOFF 2023!
 
Koroški outdoor film festival tokrat že enajstič polni dvorano Narodnega doma v Mežici in za vse navdušence adrenalina in ostalih aktivnosti v naravi, je ta dogodek kot letno srečanje za zaprtimi vrati.
Akterji KOFF-a tudi tokrat ne bodo razočarali, dobrih 200 minut akcije, fotografije in dih jemajočih vragolij, nas bo zagotovo premamilo, da bomo naslednji sončen vikend izkoristili za skok v naravo.
 
Opremite se koffovsko, prireditev bo v vsakem vremenu!!!
 
Vstopnina: 15€
 
Ekipa KOFF-a & ND Mežica
 
Dobrodošli na sedežih kulture (in športa)!
date_range
17. februarja, 2023 - 19:00
Naloži več

Utrinki iz dogodkov

Pri nas ni nikoli dolgčas, zato vabljeni, da se nam pridružite že na naslednjem dogodku

Kje se nahajamo

Skoči do osrednje vsebine