Dogodek

Apr
1
JOSIPA LISAC
Pričetek
1. aprila, 2023 19:00
+ iCal izvoz
Karte na voljo od:
12. decembra, 2022 10:00
Konec spletne prodaje kart
31. januarja, 2023 10:00
Lokacija dogodka
Velika dvorana
Podrobnosti dogodka

ODPOVEDANO.

Zaradi dolgotrajnih zdravstvenih težav pevke moramo na veliko žalost odpovedati koncert Josipe Lisac, ki je bil predviden to soboto, 1. 4. 2023.

Vsem, ki ste kupili vstopnice, bomo povrnili kupnino. Za več informacij in vračilo kupnine nas prosim kontaktirajte na: info@narodnidommezica.si ali na tel. št.: (02) 8279358.

Več informacij na info@narodnidommezica.si

Z velikim navdušenjem napovedujemo koncert ene največjih hrvaških glasbenic v Narodnem domu Mežica.

Unikat hrvaške glasbene scene. Pevka s kariero dolgo več kot 50 let, vokalno superiorna, specifičnih interpretacij in nekonvencionalnega sloga. Poznana širom sveta po svoji karakteristični pevski in tudi modni identiteti s podpisom.

Večkrat je prejela nagrado Vokal godine, diskografsko nagrado Porin in številne druge. Na bogati umetniški poti je pela v Zboru hrvaške radiotelevizije, v rock operi in bila zvezda rock glasbe, nastopala s svetovno znanimi velikani jazza, sodelovala v dveh ameriških filmih in v gledaliških predstavah v Sloveniji in na Hrvaškem. 

V Mežico prihaja zgolj teden dni pred velikim koncertom v razprodani dvorani Vatroslava Lisinskega v Zagrebu, ob 50. obletnici njenega prvega solo albuma „Dnevnik jedne ljubavi“, ki velja za enega glasbenih vrhuncev nekdanje Jugoslavije. Njena turneja ob tej veliki obletnici bo manjša in bolj ekskluzivna, ker bo obiskala le nekaj posebej izbranih krajev na Hrvaškem in v sosednjih državah.

Na vas pa je, da takšne edinstvene priložnosti ne zamudite in si že danes zagotovite svoje vstopnice za enega največjih koncertov kadarkoli na Koroškem!

Cena vstopnice: 30€

Rezervirane vstopnice lahko plačate preko spleta ali osebno na sedežu Komunale Mežice (Trg Svobode 1, 2392 Mežica) 7 dni od narejene rezervacije.

Torek, 14.2.2023, ob 19.30 uri.

Dobrodošli na sedežih kulture!

Organizator
Naziv
Javni kulturni zavod ND Mežica
Telefon
+386(0)40298798, (+386)31364544
Lokacija dogodka
Velika dvorana
Sprejme 360 oseb
Sodobno opremljena večnamenska dvorana, primerna za izvedbo scensko zahtevnejših gledaliških predstav, koncertov in drugih prireditev.

Novice

Skoči do osrednje vsebine